Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EEN LEUKE ACTIVITEIT VOOR SCHOLEN

PEtanquE voor ScholIEREN – Sportief Leren met Plezier!

Voor scholen in Groningen en omgeving bieden wij bij Près le But leuke en educatieve pétanque workshops aan. Een perfecte aanvulling op sportdagen, gymlessen of als unieke sportieve activiteit!

Waarom pétanque voor uw school?

  • Geschikt voor Alle Leeftijden: Eenvoudig te leren en leuk voor zowel jonge kinderen als tieners. Het bevordert motorische vaardigheden en concentratie.
  • Educatief en Actief: Bevordert coördinatie, concentratie en samenwerking op een speelse manier. Leerlingen leren strategisch denken en werken samen in teams.
  • Unieke Ervaring: Laat leerlingen kennismaken met een nieuwe en boeiende sport die anders is dan de gebruikelijke sporten op school.

SPELEN ALS EEN PRO!

Wat Wij Bieden:

  • Professionele Begeleiding: Onze trainers zorgen voor een veilige en leerzame omgeving, waarbij plezier vooropstaat.
  • Volledig Verzorgd: Wij verzorgen alle materialen en boules. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.
  • Flexibele Pakketten: Workshops op maat, aangepast aan de behoeften en het niveau van uw leerlingen. Van eenmalige clinics tot een reeks lessen, alles is mogelijk.

Samenwerken?

Geïnteresseerd in een petanque-workshop voor uw leerlingen? Neem contact met ons op via het contactformulier en ontdek de mogelijkheden voor een sportieve en educatieve samenwerking. Wij denken graag met u mee om een programma op maat te ontwikkelen!